Σας καλώς ορίζουμε
στα διαμερίσματα Ανεμονήσια στη Σκύρο


Tα διαμερίσματα Ανεμονήσια είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει φτιαχτεί με πολύ μεράκι σε ένα σημείο που συνδυάζει την ηρεμία και την εύκολη πρόσβαση στην θάλασσα. Στο κέντρο της Σκύρου και συγκεκριμένα στην περιοχή Μώλος – Γυρίσματα, βρίσκονται τα πλήρως εξοπλισμένα και ανεξάρτητα διαμερίσματα Ανεμονήσια.

Η μονάδα αποτελείται από αυτόνομα σπίτια των 70 τ.μ το καθένα, λειτουργικά έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν από έναν επισκέπτη έως και οικογένειες και παρέες έξι ατόμων. Κάθε σπίτι έχει το δικό του ξεχωριστό όνομα, εμπνευσμένα από τα ακατοίκητα νησάκια γύρω από τη Σκύρο και τις παραλίες του νησιού. Η μοναδικότητα των καταλυμάτων έγκειται στην παραδοσιακή και πολυτελή αρχιτεκτονική των δωματίων, την προσεγμένη διακόσμηση και τις ανέσεις που ικανοποιούν ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες. Με επιλογές ανάμεσα σε deluxe διαμερίσματα και μεζονέτες, καλείστε να απολαύσετε την απλόχερη φιλοξενία μας.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει την δική του αυλή, μέσα σε καταπράσινους κήπους και τον καταρράκτη για στιγμές απόλυτης γαλήνης και χαλάρωσης. Κοινόχρηστος χώρος 800 τ.μ , σας περιμένει να απολαύσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας την χρήση του BBQ και του ξυλόφουρνου. Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης οχημάτων διατίθεται στη μονάδα, ενώ απέναντι ακριβώς θα βρείτε παραδοσιακό φούρνο και πιτσαρία-καφέ.

Deluxe Apartments & Maisonettes

Στα 200 μ. από τα καταλύματα, υπάρχει η γνωστή παραλία ‘’Γυρίσματα’’, ενώ στα 400 μ. βρίσκεται η παραλία του Μώλου με εστιατόρια και μεζεδοπωλεία για να δοκιμάσετε τα τοπικά εδέσματα και να απολαύσετε τον καφέ σας στον παραθαλάσσιο παραδοσιακό οικισμό ‘’Μαγαζιά’’. Η γραφική χώρα της Σκύρου, βρίσκεται μόλις 2 χλμ. μακρυά, για να περιηγηθείτε στα πλακόστρωτα σοκάκια που οδηγούν στο κάστρο της Χώρας.

Τα Ανεμονήσια είναι ένα μέρος που συνδέει αρμονικά την παράδοση με την εξέλιξη και την απόλυτη χαλάρωση. Αποτελούν έναν ιδανικό χώρο όπου μπορείτε να ξεκινήσετε για να εξερευνήσετε τις ομορφιές της Σκύρου . Στο φιλικό τους περιβάλλον, ιδανικά για μικρές και μεγάλες αποδράσεις, ο Σωτήρης και η Γεωργία σας περιμένουν με διάθεση για μια φιλόξενη εξυπηρέτηση. Σας εγγυόμαστε πως αυτές οι διακοπές θα σας μείνουν αξέχαστες.

Καλώς να μας έρθετε !

ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 
 
Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ . ΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΑΝΕΜΟΝΗΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΕΞΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ. ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ!
 

Αίτημα Κράτησης